Useriøs (Indeholder Spoilers)

2.0
Har set filmen, men havde svært ved at tage den seriøs. Selvfølgelig flot lavet med et godt score, men det er også det.

Ikke ret mange af skuespillerne virker særlig troværdige.

Men værst er filmens historie som er meget tegneserieagtig og fyldt med ulogiske huller.

Hvordan kunne moren overleve så mange måneder helt alene? De fleste steder virker hverken strøm eller el. Og vandet er forurenet.
Er amerikanerne virkelige også dumme nok til at efterlade en kvinde som er smittet, helt alene uden en vagt. Robert Carlyle kom i hvert fald ind til hende meget nemt. Børnene som ikke var syge, kunne han ikke komme ind til. For der var søreme vagt på.
Også alle de stakkels englændere man smider i kælderen, bliver låst inde i et stort lagerrum uden vagter til at beskytte dem. Virkelig risikabelt, for der skal bare komme en zombie ind til dem og helvedet bryder løs. Men i stedet står alle soldaterne ovenpå for at beskytte stedet fra at nogle bryder ind i bygningen. Hmm. Dumme amerikanere.
Datteren til Carlyle må også betragtes som dum, da hun og hendes lillebror uden problemer stikker af fra den sikre zone, for at komme hjem til deres tidligere hus. Braindead. Og soldaterne opdager dem mens de stikker af, men alligevel tager det dem rigtig lang tid at indfange dem. The Simpsons Movie er nok den mest realistiske beskrivelse af amerikanerne, hvis man skal tro denne film.
Og Carlyle er vistnok den mest hårdføre zombie da han overlever alt fra gas og bombe angreb. Og jo. Han kan overraskende nok altid finde sine børn, ligemeget hvor de end er.
Franskmændene må også være dumme, siden det lykkedes dem at få virussen til Frankrig. De tre overlevende burde man nok ha' fået i karantæne eller skudt ned da de ankom til fransk zone. I Frankrig må man da ha' hørt om det britiske virus problem.
Desuden under flyveturen væk fra England på vej mod Frankrig, må man sige at naturen holder sig flot. Alle jordområder og marker er i god stand og græsset er slået, selvom England har haft disse virus problemer. Imponerende!

Nej. Filmen halter gevaldigt. Enkelte effektive og blodige scener byder filmen på, men det hele virker bare så dumt.
28 uger senere