Skuffende

3.0
Hvordan kan man tage et så originalt, benignt og dynamisk koncept, og så konverterer det til noget så uoriginalt og illuderet? Hvordan kan Louis Leterrier (manden bag 'Transporter), med et manuskript af Luc Besson(!), skabe noget skuffende? På papiret så det hele så godt ud og jeg takkede de højere magter for, langt om længe, at give os en intelligent kampsportsfilm, men det blev ved forsøget.

"Danny the Dog" havde sine øjeblikke. Simpel, men effektiv humor, Morgan Freeman i en dog noget stereotypisk, men velspillet rolle som blind pianist og nogle saftige actionscener. Deruover gav den Jet Li mulighed for at bevise sit værd som skuespiller - en lejlighed han benyttede sig af. Men dér hvor DtD fangede mig, var ved det solide fundament og den stærke historie, som den var bygget op omkring.
Desværre er det blevet til et knapt tåleligt resultat, der ikke skiller sig vitterligt ud fra mængden af hjernedøde popfilm, da vi nu sidder med en sukkersød farce, spækket med akavet og unaturalistisk dialog, useriøse og latterlige karakterer, samt scener så emotive at selv Peter Wier må sige "oh, please!".

En skam.
Danny the Dog