Bedste film nogensinde

6.0
Først stor cadeu til David Fincher, denne film er et mesterværk og så absolut Brad Pitts og Edward Nortons bedste film. De to har en fantastisk kemi på et lærred og de er som fødte til rollerne.

Derefter applaus til det flotteste og mest harmonerende manus nogensinde. De rappe replikker er ikke bare sjove, men giver dig noget at tænke over. Tyler Durdens firkantede synspunkter er måske egentlig rigtige nok, og han svarer flabet, men dybsindigt tilbage på alle spørgsmål der kunne stilles i filmen.

Kult film fra start til slut, fornemmelsen af at Edward Norton bliver mere og mere sindssyg understreges godt af at han har voice over på dele af filmen hvor han beskriver sin egen sinds og psykiske tilstand.

De sjove elementer i filmen skubbes fremad af Meatloaf i rollen som den stortudende Robert 'bob' Paulsen.

Konspiration ligger og kradser i overfladen hele tiden og den bliver mere og mere omfattende. Firkantet sat op giver smukt skuespil, genialt manus, sjove momenter, tankevækkende scener og kommentarer blandet med en god portion kultdyrkelse af den OVER seje Tyler Durden, denne film topkarakter
Fight Club