Oh yes their will be blood!

1.0
Personligt så jeg gerne James Wann gennemgå samtlige tortur redskaber for de fire Saw film, for at han kunne forstå hvilken plet han har lavet på filmhistorien!

Efter de første 5min af etter'en havde min interresse fordi jeg helst ikke vil være for fordomsfuld (selvom det var svært bare når man har set coveret!).

En total uoriginal idé stjålet fra "Se7en" (som osse er Saw instruktørens yndlingsfilm skal lige nævnes), går denne pinagtige splatter film bare ned ad bakke, helt til bunden, og fortsætter ned på så lavt et plan at man må give et hurra for de stive producerer der tog den "3 a clock in the morning decision" at de ville spytte penge i sådan en hollywoodtwist/splatter/wannabe horror - film.

Blev sgu sur over at se folk med bare en anelse af talent, fyre den ene dårlige quote af efter den anden. Rædselsvækkende, pinlige skyde scener der vælter sig blod o.s.v.

Men for at lave dobbelt op på nederen og give mit sidste had til denne amatør produktion, kommer fuld ud til syne da forfatteren giver os et "twist"! Pointen med et twist er at efterfølgende skal publikum komme med et "Nåhh ja selvf", ikke blive spindet to gange rundt om sig selv efter halvandet minuts 1 frame per !fucking! second klipning.

Folk har noget til overs for Saw, er dem der endnu ikke har forstået andre originale gyser/thriller - film.

Det er en omm'er drenge! Begynd og spil skak og fri os fra denne mainstream af uoriginale splatterfilm !

En stjerne da man desværre ikke kan give mindre! Men sys lige det skulle slås fast for alle jer der er langsomme i betrækket og kun lige akkurat fanger twistet i denne B-film.
Saw