Han er der ikke...

5.0
Han er alle vegne, det er Bob Dylan, frihedskæmperen, det er Bob Dylan, poeten, og det er Bob Dylan det store talent indenfor musik.

Efter Martins Scorseses glimrende "No Direction Home"-den sandfærdige historie om Bob Dylan. Valgte Todd Haynes at lave en ny film om vidunderet der mere på en indirekte måde beskriver Dylan's påvirkelse på befolkningen.

Det var jo rent faktisk sådan at Bob Dylan - som vi kender ham - var jøde og hed Robert Zimmerman, og ikke for at skjule sin jødiske baggrund valgte Bob Dylan kunstner navnet Bob Dylan, nej snarere for at fjerne det tysk klingende i sit navn.

Gennem seks forskellige amerikanske skuespillere og skuespillerinder, hvide som sorte, for vi serveret en hudløs ærlig (Med Dylans egen velsignelse) historie.

Woody - Woody Gunthrie - er stukket af fra sine forældre, han lever af sin guitar, sin guitar... sover i togene, med sin guitar... kun elleve år gammel...

Jack Rollins havde mange fans, forbillede indenfor folkmusik og protest sange. Han trækker sig tilbage og tager afstand fra protesterne og ingen ser noget til ham mere...

Arthur, dømt for...

Jude, synger sange til folket og er en sand provokatør, efter en "elektrisk" koncert bliver han majet ned af fansene...


(Mere Undervejs)
I'm Not There