Den lyriske Jack Sparrow!

5.0
Jeg må indrømme jeg var kritisk da jeg startede på filmen, titlen minder om noget der er håndplukket fra en dårlig aften på TV3 med serier og intrige film. Men med Kate Winslett, Dustin Hoffman og ikke mindst vores alle sammen Jack Sparrow. Kunne oplevelsen ikke være ringere end at de kunne redde det.

Jeg blev sat på plads.

Johnny Depp spiller intet mere end fantastisk i denne rolle som Mr. Barrie i 1900-tallets London, Han havde fortjent oscaren. Den drømmende figur og de konstante flashs over til hans egen imaginary world gør oplevelsen rigtig fed. Dustin Hoffman (en af mine favoritter) spillede en mindre rolle og kan ikke rigtig bedømmes.

Selve plottet, og det dillemma som Mr. Barrie står overfor med kærlighed på den ene side, og sine historier og en familie han føler stærkere og stærkere for på den anden side, gør at man, uden nogen speciel form for action, sidder klinet i ængstelig venten for at se hvordan dette Dramatiske Drama nu udformer sig.

Johnny Depps drømmende karakter, et flot manuskript, samt virkelig flot kameraføring og klipning i denne film giver den 5 stjerner fra mig.

En meget overrasket tilskuer sat på plads af en homo titel
Finding Neverland