Fortryllende

5.0
Da jeg første gang så traileren til 'Enchanted', tænkte jeg: "Den må jeg da se - den ser sgu da sjov ud!" Men ikke før jeg sad i biografen, gik det op for mig, hvor høje forventninger jeg egentlig havde. Og heldigvis blev de indfriet!

Amy Adams er i hovedrollen et genialt fund! Hun spiller ikke blot den søde Disney-prinsesse, hun ER den søde Disney-prinsesse. Hun spiller så charmerende, så sød, og så uimodståelig, at man ikke kan andet end at elske hende! Adams leverer en fornem præstation, så mon ikke der venter flere film af slagsen fra hende?

I de mandlige roller ser vi Patrick Dempsey som den travle New Yorker-fyr, og enlige far Robert, og James Marsden som prins Edward, hvis eneste formål i livet, synes at være at vinde Giselles hjerte. Begge er sjove, nok mest Marsden, og lægger da også begge op til et hav af gags.

Effekterne er et helt kapitel for sig! De er vitterligt yderst imponerende! Specielt dragen må nævnes, som værende noget af det flotteste, Disney længe har leveret.

Jeg kan ikke komme på en grund til, at man skulle lade være med at inkassere en billet til filmen. Hele familien kan få glæde ud af den - store, små og forældre. Ja, vel egentlig også bedsteforældre, når nu vi er igang. Se den! For det er faktisk tæt på at være en fuldtræffer!
Fortryllet - Et moderne Eventyr i New York