Skuffende...

3.0
jeg er lidt enig med don m med hensyn til I am legend.

--måske SPOILER--

filmen starter enlig meget godt med en flot scenografi af new york fra bl.a. times square.
Will Smith spiller også som han plejer men intet som er oscarværdigt. det er dog forfriskende at se ham i en lidt anderledes rolle end f.eks. jagten på lykke og tidligere helte roller som i I,Robot som han har spillede.
Her er Will Smith nærmest skør.
Derudover synes jeg at stemningen var yderst overraskende god. Der er flere scener i filmen som er ret så uhyggelige. bl.a. en scene i en lagerbygning hvor alt er mørkt og underlægningsmusikken er fjernet.
Desværre er filmens sidste halvdel typisk amerikansk med alt for meget overflødigt action og den sidste scene er næsten ren til grin hvilket ødelægger helheds indtrykket.
Det værste ved filmen og som mange kritikere har skrevet om er animationen af vampierne/zombier som jeg er enig i ret ringe. I stedet for at bruge skuespillere som i f.eks. 28 dage senere og 30 days at night som de nyeste så er der her brugt animationm hvilket fungere meget dårligt til en action thriller er den her kaliber.
generalt vil jeg sige at filmen underholder den halvanden time den varer men at der findes mange andre film som er langt bedre. bl.a. 28 days later og 28 weeks later som er langt mere virkelighedstro og originale end denne.
I Am Legend