Fin slyngel historie

4.0
Personligt brød jeg mig ikke om den første, da jeg fandt den kedelig. To'eren var værre, da jeg kun så en bid af den, for derefter at finde på mere fornuftige ting at fortage mig.

Skeptismen var derfor stor inden jeg gik i gang med tredje kapitel.
Men heldigvis er Thirteen en herlig lille krimifilm, hvor kvinderne omkring vores hovedpersoner ikke er med, og filmen derfor kun beskæftiger sig med det den bør gør, nemlig planlægningen af kuppet og udførelsen.

Et scoop må være at de fik en veloplagt slyngel som Al Pacino til at medvirke. Han giver filmen ekstra star quality, da han i det mindste spiller skuespil, fremfor George Clooney og Brad Pitt som nærmest spiller sig selv. Matt Damon fremstår som i de to foregående stadig en anelse anonym, selvom han har en af filmens morsommere scener, hvor han udstyrres med falsk næse. :-)

Filmen er lige ud af landevejen. Underholdende på den gode måde, med en masse pudsige situationer som opstår undervejs. Og så nyder man i det hele taget at være tilskuere til banden, som gerne skulle få Pacino's figur ned med nakken.

Klart den bedste af trilogien.
Ocean's Thirteen