// Endnu en film til high scool-bunken, som desværre er ved at blive stor! //

2.0
Freddie Prinze Jr. kan ikke just blære sig med at være på rollelisten i Hollywoods store film. Han har da også lagt frem, hvad det egentlig er, han er god til, og det er altså ikke skuespil. Selvom han er oppe i 30 års-alderen, bliver han ved med at spille roller, hvor han skal fremstille at ligne en på 17 - jeg forstår det altså ikke! Lad det være sagt med det samme, She's All That er i den grad ikke nogen undtagelse. Jeg er næsten overbevist om, at det er den samme fyr som kommer med alle ideerne til diverse high school-film, og så er det bare nye 'manuskriptforfattere', der hver gang tager æren.

Selvom She's All That er en moderne remake af klassikeren Pygmalion af George Brandes Shaws (som bl.a. lagde grundlag for My Fair Lady) bliver den ikke meget bedre af den grund, tvætimod! Zack Siler (Freddie Prinze Jr.) er den mest populære dreng på sin californiske high school; han er både med på fodboldholdet, elevrådsformand og en dygtig elev. Det kunne simpelthen ikke være mere perfekt! Han bliver dog droppet af sin kæreste, den smukkeste pige på skolen Taylor, til fordel for en vraget realityshow-stjerne (Matthew Lillard, som er den eneste man bare griner lidt af i filmen, mest af medlidenhed). Zack trøster sig dog med, at hun kan erstattes af en anden pige. Zacks bedste Dean (Paul Walker, ja den elendige skuespiller fra Fast and the Furious og Running Scared) er dog uenig. De laver et væddemål om, hvor Dean skal vælge hvilken som helst pige og gøre hende til prom-queen til ballet, som ligger seks uger frem i tiden. Dean vælger selvfølgelig den mærkeligste, Laney Bogs (læg mærke til at det lyder som lady bug, genialt hva?:-). Selvfølgelig er hun megalækker, men hun har briller på og skal forestille at være mærkelig, så det er virkelig den grimme ælling, de har fået fat i her. Zack siger endda at han heller vil have en fed kælling end hende, den skøre ungdom! Allerede her sad jeg og gættede resten af filmen, og det tror jeg også du kan, garvede læser. Han bliver forelsket og gør alt for at overbevise Laney om sin kærlighed, hun bliver forelsket, hun får brillerne af og bliver smuk, Dean finder ud af Zacks triumf, han 'backstaber' ham, Laney finder ud af væddemålet, men det hele ender med en happy ending, heldigvis da! Det er filmen i en nøddeskal!

Robert Iscove har tilføjet endnu en af de film til high school-bunken, som hverken er sjov eller spændende, man kan jo til detaljer gætte sig frem til, hvad den ender med! Skuespillerne giver en moderat præstation, i forhold til, hvad der overhovedet kræves af dem! Dertil er der også nogle momenter, hvor man kommer til at halvgrine lidt (det må jeg med skam indrømme), men ellers er filmen lige så tam, som en snegl, der ikke har noget at bestille og er ved at kede sig ihjel! 2 meget små stjerner herfra.She's All That