Underholdende ungdoms-thriller!

3.0
Lad det været sagt med det samme. Disturbia ER en ungdoms thriller. I perioder forsøger den også at være humoristisk, og den har da et par gode grin, men filmen er alt alt for popsmart, og bliver derfor aldrig uhyggelig. Den har nogle virkningsfulde spændingsmomenter når David Morse er på skærmen, og den fungerer fint som ren underholdning, men jeg savnede lidt mere uhygge, seriøsitet osv.

Men når man tænker på hvem der står bag, så burde man måske heller ikke forvente mere end en gennemsnitsvare af en mand som D.J. Caruso. Med Disturbia spiller han selvfølgelig lidt på vores frygt - en morder kan meget vel være ens nabo. Måden de har valgt at gøre det på, skræmmer desværre ikke, selvom man egentlig havde gode skuespillere til rådighed. Filmens stemning formår heller ikke helt at være snigende uhyggelig.

Den unge og talentfulde Shia LaBeouf er god i rollen. Han har en god fremtid foran sig. David Morse ses i en typisk birolle for ham, og han er altid god. Sarah Roemer er sexy.

Men ellers en teknisk veldrejet thriller, der på trods af sine mangler, underholder fint. Men forvent ikke alt for meget. Filmen henvender sig mest til et ungt publikum.

Disturbia