??? Er det der burde være historien skrevet af en 8 årig ???

2.0
**lidt spoiler**

Hvad er Cloverfield?
- En monsterfilm?
- En kærlighedsfilm?
- En gyserfilm?

Den vil være det hele, men er ikke meget andet end dårlig.

Håndholdte kamerare er set før, som i Blairwitch, som jeg synes var en super fed ide og meget innovativ. I Cloverfield gør det bare filmen rodet.

Og det indtryk af at det er en virkelig hændelse bliver bare ødelagt af alle de ting der bare ikke hænger sammen.

Det der for mit vedkommede ødelægger filmen er monstret, for det er bare så utroværdigt at et monster der så gigantisk (60-80m) dukker op af ingen ting. Nå men havde det bare været det kunne man måske set bort fra det, men det har så alle sine venner med som ligner muterede edderkopper ca. på størrelse med hunde. Hvordan skulle denne blanding lige opstå?

Hvordan kan det forresten være at de pludselig kan modtage opkald på deres mobiltelefon nede i undergrundsbanen? I NY er der intet mobilnet i undergrundsbanen!! ... Men måske monteret fungerer som signalforstærker??

Sidst virker det også mærkeligt at dette videobånd skulle overleve den totale bombning af Manhattan, som man må forvente kommer, da monteret ikke lader sig slå ud af luft-til-jord missiler. Jo det kan god lade sig gøre, men i starten af filmen står der at båndet findes i angrebessektor 447 (så vidt jeg husker) - tidligere central park, hvilket tyder på bombningen har været pænt massiv, siden central park ikke længe eksisterer ... men ok videokamerare er solide ... det er derfor garantien falder bort hvis der er synlige ridser på det ???

Se den hvis I kan se bort fra ovenstående, men lad være med at brokke jer, når nu I har fået at vide den er dårlig
Cloverfield