Ringe Kikser (For Don!)

1.0
Filmen om ”forkælede” og forsømte rige danskeres børn og deres opførsel, er ikke andet end en gang sensationalistisk amatøragtigt bras på Ekstra Bladsniveau, der desværre ikke engang kan bruges til et par, for filmes vedkommende, ufrivillige grin.

Det er ikke svært at forestille sig, at en del riges børn kan være omsorgssvigtede og meget alene, ellers havde forældre jo ikke nødvendigvis haft tid til at skrabe penge sammen, så på den konto er det muligt at filmen har fat i et par temaer og problemer som samfundet sjældent rører ved.

Men hvad instruktøren tydeligt ikke har fattet eller magtet, det er at det er formidlingen, der er det vigtige når man behandler et emne. Det her er evident blot en gang kommercielt skidt der skal sælge og helst hurtigt. Filmen bliver på den måde, nærmest en del af det den selv postulerer den udstiller og vil chokere os med.

Det mest chokerende er dog ikke de unges opførsel i filmen, selv om den ikke kan blive slemt nok udstillet åbenbart, men så banalt ringe og ualmindeligt forlorent denne film præsenteres. Sjældent har jeg set en så ringe produceret film. Jeg kan ikke nævne en positiv ting om den (jeg fatter slet ikke hvorfor den ikke har fået endnu dårligere anmeldelser end den har?). Føj for satan siger jeg bare!!!
Rich Kids