Genialt ?

1.0
Hvordan man nogensinde kan bruge et ord som genialt om denne film går over min forstand. Der både er og skal være forskel på smag og behag men ikke desto mindre er nogle ting bare lort!

Filmen mangler nærvær, gys og frem for alt historie og at man kan finde det håndholdte kamera en succes er mig en gåde. Det virkede i Blair Witch, men her synes jeg absolut det hæmmer filmen. Og når vi nu taler om Blair Witch så er det for mig at se blot en dårlig kopi af deres koncept - en gyserfilm med håndholdt kamera, hvor man ikke ser det helt store.. og så lige tilføjet en oerfladisk og ligegyldig kærlighedshistorie

Yderligere føler jeg også at filmen fejler genremæssigt idet man forventer en gyser/monsterfilm, men på intet tidspunkt får chok eller noget der minder om det. Det jeg fik var en mest af alt en kærlighedshistorie og havde jeg vist det havde jeg sku nok valgt noget med Hugh Grant og Julia Roberts i Stedet..

Sidst men ikke mindst er der et væld af scener der næsten direkte kandiderer til filmkiks. For eksempel finder jeg det underligt at 4 tilfældige personer overlever et helikopterstyrt mens soldaterne med hjelme, kevlar osv. tilsyneladende er stendøde. At man kan løbe i fuld fart efter at være gennemboret af en stålwire er nok også lige utroværdigt nok.

Jeg kunne blive ved med at udpensle mine kritikpunkter til denne film men føler efterhånden at jeg har spildt mere tid på denne film end man har brugt tid på at lave manuskriptet..
Cloverfield