Bordertown

4.0
Siden 1993 er næsten 400 kvinder blevet myrdet i den lille by Juarez, grænsebyen mellem Mexico og USA.
Journalisten Lauren (Jennifer Lopez) får til opgave at dække sagen, men tager kun afsted for at imponere sin chef. Men da hun møder Eva (Maya Zapata), der på mirakuløs vis har overlevet en voltægt og mordforsøg på vej hjem fra arbejde på en elektronik-fabrik, bliver Lauren involveret, og hjælper pigen.
Sammen med sin ekskæreste Diaz (Antonio Banderas), begynder hun at efterforske sagen. De finder dog ud af, at nogen ikke ønsker, at mordene skal opklares. Hverken politiet, myndighederne eller virksomhederne, ofrene har arbejdet, gider at hjælpe, og en indædt kamp tager sin begyndelse. Sandheden skal frem, men korruption, uhyggelige hemmeligheder og pengeinteresser står i vejen.

"Bordertown" er en ganske god film, og Jennifer Lopez spiller faktisk det bedste skuespil, jeg nogensinde har set hende lave, og det er dejligt at se at hun kan andet en middel skuespil i komedier. Også Bandedas er god, men den bedste og også mest overeskende er Maya Zapata der levere filmen største præsentation, som Eva.

Synes også at filmen er en vigtig film at se, da tv og computer er store ting i hverdagen, og man tænker normalt ikke over hvor tingene stammer fra. Så på den måde en vigitg historie.

Men filmen har da også minusser. F.eks. at Lauren, ser ting fra sin barndom, hun aldrig nogensinde har set før hun kom til Mexico. Det er noget plat og meget kliche. noget andet er at filmen til tider virker lidt lang, og man keder sig lidt i perioder.

Men en generalt fin J-Lo-film.
Bordertown