Manuskript fra oldtiden.....

1.0
Det var med forholdsvis store forventninger jeg gik ind og så denne film til premiere aftenen, da Roland Emmerich har lavet en enkelt eller to underholdende film i hans tid som instruktør, og efter at havde set diverse trailer's om 10000 bc var der lagt op til det helt store brag.

Men hold da ferie hvor blev jeg gevalidigt skuffet over dette mildt sagt makværk.
Filmen tager udgangspunkt i at foregå...ja sjovt nok "10.000 before christ" hvor man også skulle tro at det var ved denne tidsalder manuskriptet var blevet skrevet i, af en tandløs stammekriger...
Der tages udgangspunkt i en dreng ved navn D'leh som mister sin far i en tidlig alder fordi han bliver træt af at befinde sig i stammen og derved tager på rejse(ironi her) D'leh er vild med en pige med meget blå øjne som har mærkelige relationer til en goa moder i deres stamme. Blå øjne - pigen bliver taget til fange da stammen bliver angrebet af "firbenede uhyrer"(mennesker på heste). Heldigvis undslipper en lille gruppe fra stammen deriblandt D'leh, da nu beslutter sig for at drage afsted for at redde blå øjne. På den farefulde færd møder han både uhyggelige stammefolk(ironi) og en sabeltiger han bliver gode venner med fordi han er sabelkongen..eller!?

Skuespillet er simpelthen så fornærmende ringe i denne film og man mister al mulig form for troværdighed til dem..Blå øjne og D'leh minder om nogle der bedre kunne begå sig en Pepsi reklame.. De visuelle effekter virker..og så heller ikke mere. Man forventer sig meget mere af sådan en film anno 2008.
Dette er IMO den dårligste film jeg har set indtil videre iår og måske én af de værste i nyere tid.
Det var en befrielse uden lige da rulleteksterne kom frem og man kunne nærmest høre en lettelsens suk fra publikum da filmen var færdig..
Roland Emmerich skal dog med garanti nok hente sine penge ind igen på filmen men hold da kæft en skod film imo.
Desværre kan man ikke give nul stjerner så må aflevere en enkelt lille stjerne til 10.000bc og denne stjerne må ubetinget gå til de gode popcorn jeg fornøjede mig med i biografen..
10,000 B.C.