Forrygende filmfights

5.0
Jeg kan godt se at hvis man ikke har spillet spillet virker den film ikke ret gennemtænkt eller ud over det sædvanlige. Har man derimod prøvet at spille spillet er det en hel anden sag. Lige siden jeg var 6-7 år har jeg siddet timer foran playstationen med min far og spillet "Tomb Raider". Derfor skulle jeg selvfølgelig også se den.

I spillet har Lara Croft en hel spicel måde at bevæge sig på, svinge sig på, løbe på, svømme på og i det hele taget på være på. Det kan man se at Angelina Jolie har fået af vide at hun skulle studere enden indspilningen af denne film. For det gør hun godt nok fantastisk. I spillet kommer der også indimellem nogle små film hvor man ser en smule handling enden man spiller videre. Det har de også taget med i filmen på den måde at det er filmet og klippet på den helt samme måde.

Jeg kan godt forstå at man ikke for så meget ud af filmen uden at have spillet spillet. Men har man kan man se hvad jeg mener og det vil jeg gerne belønne denne film for ved at give den 5 flotte stjerner
Tomb Raider