Carpenter's: Wild Bloody West

3.0
Carpenter, der må siges at have sin storhed i slut 70'erne og 80'erne med sine bedste film: "Halloween", "The Fog" og "The Thing" bliver kaldt "Master of Horror".
Med denne film sluttede han sig til den bølge, der var op til årtusindeskiftet med vampyrfilm; herunder "From Dusk Till Dawn"-serien "Blade" osv. På samme tid føjer han endnu en gyser på sit cv, og tilmed én af, hvis ikke den største klassiker, vampyrfilmen.

Filmens stil er som flere af de nyere produktioner; almindelige mennesker i nutiden bliver i den liflige skumring angrebet af vores langtandede venner. Her er der som i Snipes' ånd, en bad-ass vampyrjæger (Woods) der får hjælp af sit professionelle crew. Han skal imidlertid bruge hjælpen fra sin kollega og ven, Baldwin til at stoppe og dræbe vampyrmesteren, mens den kvindelige hovedperson venter sin omskiften.

Carpenter har udover at udleve sin drøm om at lave en vampyrfilm, fået lavet en westernlignede film når vampyrjægeren og hans håndlangere skal have opgøret med det intelligente og fandens vampyr overhoved.
Det er dog imidlertid mere en actiongyser end en thriller og når ikke den klustrofobiske tryggen eller hjertebankende stemning fra Myers "view" eller "tågens" nådeløse jagt.
Vampires