Ligegyldig film

1.0
Det er altid med en vis portion spænding at man sætter sig i biografen til en ny dansk storfilm. Desværre bliver man på alle måder skuffet omkring Flammen og Citronen. Jeg kan ikke advarer nok imod om ikke at gå ind og se denne film.
Dårligt manuskript, der virker usammenhængende. Utrolig lang og kedelig beskrivelse af nok så vigtigt punkt i Danmarks historie. Total fejlkikset scenografi, hvor stedtekster undervejs er nødvendige for at beskrive hvor vi er. Man føler sig hensat til hvilken som helst østeuropæisk by tilsat grå og atter grå stemning. Øv og atter øv - alle de spildte penge. Ikke engang de påklistrede butiksskilte er godt udført.
Min ene stjerne går til Malene Schwartz, tyskerne Christian Berkel og Hans Zischler.
De vidner om hvor filmen kunne være endt henne. Desværre virker de øvrige skuespillere stereotype og totalt uinteressante, og til tider bliver dialogerne og de råbende replikker (når der skal spilles igennem) komiske, tangerende imod det pinlige. Som publikum føler man intet, og de mange drab, som en konstant vaseline indsmurt Mads Mikkelsen udfører virker irriterende. Man savner dybde i persongalleriet. Stine Stengade med eller uden paryk er uden karakter og ligegyldig. Thure Lindhardt spiller stift og minder mest om en umoden teenager.
På alle måder en spild af tid og penge oplevelse.
Flammen og Citronen