Sådan Indy!

5.0
Der er desværre en tendens blandt mennesker der gør, at tiden maler alle minder lyserøde. Det har medført, at de gamle Indiana Jones film er blevet hævet til regulære mesterværker, hvilket de langt fra er. Set med mindre kritiske øjne er den nye Indiana Jones således helt fantastisk, og efter min mening den næstbedste i serien med Raiders of the Lost Ark som nummer et. Lad være med at gå ind og tro, at det er et mesterværk i filmhistorisk sammenhæng. Det er det absolut ikke, men det er en mesters værk indenfor sin genre. Forbandet underholdende og spændende og med en fantastisk historie, som jeg gud hjælpe mig hørte nogle folk sige var for langt ude da filmen var slut. Øhh, er det ikke fantasi det hele? Så er der jo intet som er langt ude. Se den!

Til mundspray:
Jøsses kineser, nitpicker du en fantasyfilm? Hvad fanden havde du regnet med.

1. Er det realistisk, at en mand river hjertet ud af kroppen på en slave i Temple of Doom uden at manden dør.

2. Er det realistisk at ryge ud af et fly i en gummibåd, og derefter bruge den som kælk i samme film.

3. Er det realistik at en ridder har ventet i flere tusinde år på at den rette vil komme og drikke af jesu kalk i The Last Crusade?

4. og jeg kunne blive ved.

Pointe: Lad være med at se den type film, hvis du ikke kan klare præmissen. Det er fantasi bygget på de gamle cliffhanger Matinee film, hvor helten udsættes for den ene fantastiske fare efter den anden, og altid klarer skærene på endnu mere fantastiske vis.

Og til alle jer andre. Drop drop jeres wannabe anmelderfloskler. Der er ikke noget værre end folk der tænder på at høre deres egen stemme eller læse deres egne gloser. Udgiv et filmmagasin, hvis I har brug for at ytre jer, og hold jer til korte anmeldelser her på Scope.
Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige