En pinlig oplevelse...

2.0
Jeg kunne ikke have sagt det bedre end Mirza. Efter at have set traileren til filmen, og Shyamalans andre film, havde jeg store forventninger til The Happening. Jeg må dog indrømme, at det er lang tid siden jeg har set en film, hvor jeg virkelig bare ønskede, at den skulle slutte hurtigt. Sjældent er jeg blevet pinligt berørt på en films vegne. Skuespillerne i filmen var simpelthen under alt kritik, og det samme kan desværre også i høj grad siges om instruktøren! Det virkede virkelig ikke til, at skuespillerne selv kunne tage det seriøst, og da man på et tidspunkt ser Mark Wahlberg komme løbende, mens han råber ”JoOOooOOoosh” i slowmotion, gav jeg simpelthen op.
Det virker som om M. Night Shyamalan fik en tilsyneladende god ide og så bare nægtede at indse, at det bare overhovedet ikke fungerede på film. Det burde være forbudt at lave sådan en god trailer til sådan en elendig film!

Da jeg gik ud af biografen, var jeg ikke engang så ked af, at jeg havde brugt 75kr. på at se filmen, jeg var mere ked af, at jeg havde spildt 1½ time af mit liv på den!