Harmonisk

6.0
Det var med blandende følelser jeg gik ind til den her film. På den ene side havde jeg fået lovet noget af det bedste inden for filmens verden nogensinde. Men på den anden var, havde jeg aldrig rigtig hørt noget godt om den. Så det var meget blandende forventninger jeg gik ind til den her film.

Filmen handler som sagt om Tom, som starter en cocktail bar med sin ven Doug. De bliver så meget populære, men ender med at komme i et skænderi og Tom flygter ud til en ø, hvorefter Cocktail mixer filmen med intriger, og flotte fyre.
Jeg må sige, det længe siden jeg har set sådan en originalitet hos nogen film. Instruktionen er simpelthen så elegant hele vejen igennem, at man skúlle tro det kunne være Scorse som havde instrueret denne film. Læg speciel godt mærke til når der bliver mixet cocktails. Men skulle tro de gør det selv.

En anden af filmens bedste finesser må selvsagt være skuespillet. Aldrig har jeg set en Tom Cruise i så stor en topform. Mange siger at hans efterfølgende præstationer i Born on fouth July og Jerry Mcguire, er langt bedre. Men der har jeg kun hovedrysten tiloversfor. Aldrig har jeg set en mand leve sig så meget ind i rollen. Men Tom kunne nok aldrig havde spillet så godt, hvis det ikke havde været fra en virkelig hårrejsende Bryan Brown.

Men som sagt er Cocktail en film hvor man virkelig skal have følelserne med sig hele vejen igennem. Et ordsprog lød engang "Cocktail tog verden med storm". Et ordsprog som man kun kan forstå når man har set filmen.
Cocktail