Midsomer Murders på speed

5.0
Hot Fuzz er ikke bare en uhyre underholdende parodi på den engelske krimi eller den amerikanske action film. Den formår nemlig samtidig at være en hyldest til genrerne og sikke en hyldest. Tempoet er højt allerede fra start af. Med den skarpe og hurtige klippestil oven i den lune britiske humor, er der ikke meget tid til at stoppe op og trække vejret før den næste latter melder sin ankomst i denne herlige lille geni streg af en komedie, som er en af de sjoveste, som vedkommende har set i lang tid.

Det er makkerparret bag den noget overvurderede Shaun of The Dead, som har forfattet manuskriptet til denne film og derfor var det da også med en hvis skepsis, at jeg satte mig for at se deres nyeste værk. Taget min opfattelse af deres første film in mente, som ikke er decideret dårlig, men den er altså heller ikke decideret god, forstået på den måde at den har da sine sjove momenter, der er bare en del kedelige stunder imellem disse, var mine forventninger knapt så høje, hvilket måske bare var med til gøre Hot Fuzz til en endnu glædeligere overraskelse.

Der er til gengæld ingen slinger i valsen, når Simon Pegg og Nick Frost slår sig løs i den ene løjerlige scene efter den anden, hvor replikkerne og begivenhederne bliver fyret af sted i sådan et tempo, at man næsten aldrig får lov til at hvile lattermusklerne.

Hvis du ikke har set den endnu, så skylder dig selv den tjeneste at få det gjort.
Hot Fuzz