You prefer a magic trick, instead? Watch me make this pencil disappear.

6.0
Så skete det endelig.. den nok mest ventede film i min levealder blev set og selvom forventningerne var skyhøje og frygten for at det hele ville ende med én stor skuffelse var til stede lykkedes The Dark knigth alligevel at indrefri forventningerne.

Jeg vil til at starte med kort sige at The Dark Knight ikke er den bedste film jeg har set som det i øjeblikket ser ud til at være ifølge imdb.com....

Men med det sagt så er the dark knight en fantastisk film som levede fuldt op til mine forventinger som var tårnhøje. filmen er intet mindre end den bedste superhelte film til dato, hvor bla. ledger's præstation som jokeren skilder sig voldsomt ud. han er skræmende psykopatisk i rollen som batmans fjende og efterlader et solidt aftryk af rædsel og respekt for manden der tidligere spillede homoseksuel i en kærlighedsfilm.
jeg kan ikke anbefalde folk nok i at se denne film, som jeg uden tvivl ville have betalt det dobbelte for at have set i biografen.
Jeg vil dog stadig mene folk om at denne film "kun" er en superhelte film og altså ikke historiens bedste efter min mening.. dog er dette stadig den bedste superhelte film nogensinde og vil helt sikkert vinde en oscar eller to.. alt i alt fortjener filmen klart 6 ud af 6 stjerner.!!
The Dark Knight