Det sorthårede pigebarn slår til igen.

4.0
Hvad er det med små sorthårede piger der bare gør dem så skræmende? Jeg er faktisk ved at blive lidt trædt af det. Både i "the ring", "The grudge", "a tale of two sisters" og "One missed call" optræder små uskyldige pige som hovedepersonens værste frygt. Har alle vores manuskriptforfattere haft dårlige oplevelser med asiatiske piger der stjal deres frokostpenge eller hvad?

Derefter skal det dog siges at 'the ring' er en rigtig effektiv gyser, som skræmer og kommer hurtigt ind under huden på dig. Jeg har ganske vist ikke set den originale 'ringu', så jeg kan kun bedømme ud fra hvad jeg har set. Trods de ganske få effekter der er i filmen er den stadig enormt skræmmende pga. af dens noget nær perfekte timing.

En film jeg helt sikkert skal gense, både for at få alle detaljer med og bare fordi den er god. Jeg glæder mig til at se 2'eren og giver denne 4 stjerner pga. af dens næsten perfekte timing og skræmende klipning. Noget siger mig den fortjerner mere, men jeg lader lidt luft være tilbage til den originale udgave.
The Ring