Rigtig God

5.0
Kan Indeholde Spoilers!

Stop-Loss handler om nogle soldater, der efter at have været i krig i Irak vænder tilbage til Texas. men da de kommer hjem er der problemer i soldaternes liv. Tommy (Joseph Gordon-Levit) og Steve (Channing Tatum) bliver voldige da de vender hjem og Steve ender bla. med at stå sin kæreste Michelle (Abbie Cornish)
Brandon (Ryan Phillippe) er den eneste der kan tilpasse sig livet i texas, langt væk fra krig. Men bliver bedt og at tage tilbage til Irak (på engelsk: han bliver Stop-loss). Brandon er ikke interaseret i at tage tilbage, og beslutter sig for at tage en lang tur til det hvide hus og præsidenten. Hans venner og familie er splittet om hans beslutning. Men ham og hans barndomsven Michelle (Steves kæreste) tager turen til Washington.

Stop-loss er faktisk rigtig god, og er utroligt velspillet. Ryan Phillippe er rigitg god i hovedrollen. Abbie Cornish er efter min mening en af de bedste i filmen, og spiller så troværdigt (Underligt nok at Hun ikke står på listen over medvirkende). Ud over dem er der også en masse andre gode skuespillere.

En rigtig godt krigs-drama, der er vær at købe når den engang udkommer på dvd.
Stop Loss