Oksekøds smag med rigtig kød

4.0
Aldrig har nudler smagt så godt som efter Kung Fu Panda...

Med en max fikseret Nudle konge, prøver Kong Nudel ihærdigt at forme sin kære søn Po(Pandaen) til den ultimative Nudel pusher... Men det er bestemt ikke hvad Po´s hoved er indstillet på, knappen er nemlig skruet på Kung fu fighting så det basker, selv så meget at han vil opgive alt, ja stort set hans liv. Han får krudt i røven, og fyrer ud til den Store Kung fu mesters messe, bogstavelig talt! Mesteren skal akut bruge/udpege en helt som kan stoppe den onde og grumme og sadistiske Tai Lung som vil have fingrene i den hemmelig formular, til at blive den ultimative Kriger, som ikke en gang Nazi Hitler ville have kunne skabt ...

Selve plottet er letfatteligt og enkelt, Men det var godt for mig, for så filmen i Thailand.(Thai undertekster) Vil godt anbefale den til alle, en ren humør basker, om enten du er 7 eller voksen. Jeg giver den hermed 4 stjerner som i mit hoved og min skala er rigtig rigtig godt... Mix dødeligt kung fu, moral, selvironi, flot animation, fede citater og du har den perfekte Cup Nudle, nettos finest, men findes nok kun under spot vare, så du skal være heldig!

Jeg gik ud af biografen med en dejlig good felling, der sagde mig, selv en dværg kan blive model på catwalken, selv Bush kan blive pacifist, måske dog ikke det sidste, men ihvertfald, tror du på dig selv kan du blive alt i denne verden... Slib kniven og bliv den hurtigste Nuddle cutter, you can do it!
Kung Fu Panda (org. version)