Gak og løjer

3.0
Jeg må indrømme at aldrig har jeg set en film der var så grænseoverskridende, og hvor jeg var så tæt på at at trykke stop, faktisk op til flere gange. Ihvertfald skal du have meget store hænder til at dække tv´et eller en stor pude til denne film.

Filmen er ikke dårlig, bare på grænsen til at være for provokerende og pervers synes jeg, men men, det er jo også det der er meningen, og det er vel også en kunst at ku forarge og sætte så mange følser i kog på en, den ramte ihvertfald mig, og fik mig til at hoppe rundt og svine den, men alligevel så jeg den færdig! Filmen er ikke for sarte sjæle, folk med hang til mord, eller skabs psykopater, man ku hurtig få nogle ider, og blive mere bims end man er i forvejen, men den er til dem der godt kan lide at se noget syret, noget som ikke følger bogen, noget grusomt som er sket i virkeligheden, til dem som er bevidst med at det her ikke bare er en sukkersød verden hvor alle har det godt og der aldrig burde ku ske sindsyge ting, og kære venner så længe der findes mennesker er der psykopater, så hvis du vil have et indblik i en sindsforvirret mentaltforstyrret mand, så se filmen.

Den handler om en udadtil flot charmerende herre som har job som fotograf, og bijob som morder, han elsker at filme det, og blir kun bedre til det hen ad vejen, og husk nu på den er lavet som hans dokumentar man følger, så der blir ikke lagt skjul på noget!

Jeg vil sige det på denne måde, jeg synes den er god, i den forstand at den virkelig fik mig revet med, den gav mig utrolig dårlig samvitighed i starten, og aftalte med min ven at vi ikke sku fortælle om denne film til nogen overhovedet.

Nå det er sagt vil jeg sige held og lykke, ved ikke helt om jeg skal sige god fornøjelse, men prøv den og lær det... Tør ikke sætte stjerner på, så det et 6 tal for dens skuespil og realisme den bærer, og 1 tal for dens mega absurde brutalitet den også bærer, det ku jeg måske godt være foruden, men så havde filmen på ingen måde været den samme... Vi mødes på midten og giver den 3... Pøj pøj
The Last Horror Movie