Bangkok kedelig!

1.0
Føj, denne film er vammel. Det finder man desværre alt for tidligt ud af i filmens forløb. Intet fungerer i denne film. Handlingen er en STOR fed kliche og der spilles på dem alle, hvor man af ulogiske årsager ikke forsøger at undgå dette, også bare for en kort stund. Det føles som om, at man har taget de værste klicheer på film, og så har man Bangkok Dangerous. Den døvstumme pige Cage forelsker sig i er simpelthen så malplaceret og noget af det mest pinlige jeg har set.

Så har vi actiondelen, som på forhånd var filmens eneste håb. Actiondelen er ligeså dårligt udført som handlingen, og er på grænsen til det amatøragtige. For det første er der ikke nok action, som man kan forvente i en actionfilm. Og når der endelig var lidt gang i den, så har man lavet et par sølle skuddueller af den mest kedelige og ordinære slags, i håbet om at tilfredsstille fansene. Det langsomme tempo er dræbende, at man føler man kører i bakgear. Gaaab hvor er det dog kedeligt og fantasiløst.

Ligesom man troede, at lortet ikke kunne synke dybere, ændrer man opfattelsen når man ser Cage spille. Engang kunne han spille skuespil. Det kan han bestemt ikke længere. Behøver jeg sige mere? Han er dog en god reklame for filmselskaberne, som tjener penge på hans navn. Andre medvirkende? Det er faktisk Cage der gør det bedst, og han er decideret ringe.

Kan absolut ikke anbefales. Bras!!
Bangkok Dangerous