Stabilt håndværk

3.0
Filmens instruktør Bryan Bertino har godt fat i genren. Han har studeret den rigtig godt, hvilket får filmen til at fremstå som et professionelt håndværk.

Jeg er desuden meget tilfreds med at gyser genren lokker flere dygtige skuespillere til at medvirke.
Liv Tyler og Scott Speedman gør det godt. Selvfølgelig er det begrænset med hvor meget de kan vise os fra deres personlige plan med deres figurer, men de er klart bedre end de low-budget gysere med talentløse unge førstegangs skuespillere.

Historien er spinkel, men det er der så mange film indenfor genren der er. Men det gør desværre også at The Strangers fremstår som en gyserfilm uden nytænkning. Der er egentligt ikke noget nyt at hente. Det gør at filmen aldrig rigtig når at blive uhyggelig og derfor ender med at føles lidt lang og småkedelig

Desuden er jeg snart godt træt af at vores hovedpersoner's mobiltelefoner aldrig virker ordentligt, eller er løbet tør for batteri, når de har mest brug for dem. Så hellere at folk ikke ejer en telefon.

Min endelig vurdering. Flot gennemført håndværk, men uden noget nyt at fortælle os. Nogen vil helt sikkert finde den uhyggelig, men for mere hærdede fans, vil den nok bare være endnu en gyser i rækken.
The Strangers