Usjov fald-på-halen komik

2.0
Når jeg en sjælden gang imellem trak på smilebåndet under denne film, var det som oftest som følge af en samfundskritisk kommentar fra én af de puttenuttede animationsfigurer. Ikke én gang lo jeg af den komik filmen i store perioder bød på: Overdreven fald-på-halen ko- og mimik.

Desuden er animationerne, efter min mening, skuffende dårlige. Det kropssprog og livlige flow, der gør Pixars produktioner så seværdige omend historierne engang imellem er ganske ujævne, er ikke-eksisterende i Rejsen til Saturn, og det er et kæmpe minus for en animationsfilm.

Hvis jeg skal sige noget positivt om denne produktion, må det være, at man formår at indlemme samfundssatiriske kommentarer i en animationsfilm og får dem til at virke nogenlunde naturlige i denne kontekst. Faren ved dette, og generelt ved den humor man lægger for dagen i filmen, der også spiller på det sexuelle og porno i visse tilfælde, er, at filmen, som det synes at være tilfældet, sætter sig mellem to stole. Hvem er den egentlige målgruppe for dette computerdrevne eventyr, spørger jeg stadig mig selv.
Rejsen til Saturn