Frygtelig film!

1.0
Jeg satte mig ned og så filmen i går aftes, fyldt med forventinger, for jeg har kun hørt godt om filmen fra folk. Ydermere så er det ikke "just another warmovie", a'la Hollywood, og ikke det sædvanlige drama-kærligheds-junk, ligeledes Hollywood stil. Og jeg kan også godt lide film, der ikke er mainstream. Altså med andre ord, en film der kunne rette op på min skuffelse efter "storfilmen" Flammen og Citronen. Men det var falske forhåbninger, for dette blev en endnu større skuffelse!

SPOILERS KAN FOREKOMME I DET FØLGENDE!!!

Filmen giver INGEN mening, folk opfører sig urealistisk og den er dårlig lavet.
Hvorfor opfører personerne sig i filmen sådan som de gør? Hvad er grunden til det?
Hvorfor er det at hovedpersonen det ene øjeblik kommer humpende med to kæppe som krykker, fordi at han har forstuvet benet, for det næste øjeblik at "glemme" krykkerne?
Og hvad fanden sker der for hovedpersonen og så hende der kvinden (eller manden, jeg var lidt i tvivl i starten), da de mødtes første gang? Først græder de, så griner de, så græder de igen! Og så begynder hun at danse midt i det hele - de er lige blevet bombet!
Og da de løber fra landsbyen, hvorfor er det at de går over sumpen, der hvor vandet er tykkest? Lige ved siden af var vandet problemfrit at komme igennem!
Ja, de to opfører sig fandeme værre end en retarderet på LSD!

Hvorfor er det i starten, at moderen det ene øjeblik siger at han skal slå den ihjel, det næste står med hans ting pakket og ønsker ham held og lykke, og det næste igen trygler ham om at blive hjemme?
Og hvorfor er det at de soldater der kommer og henter ham, har tyske våben, så man tror det er tyskere?

Scenerne er også frygteligt langtrukne, hvor min i forvejen ringe tålmodighed bliver sat på en ordenlig prøve! Jeg sad nogle gange og spolede igennem scenerne, fordi de blev ALT for langtrukne. Og det er ikke bare de sædvanlige løbescener, der bliver langtrukne, nej, det er sgu ALLE scener!

Der er så mange dårlige, skuffende og sørgelige elementer i den film, at jeg kunne brokke mig i en evighed endnu, men jeg stopper her, og konkluderer bare, at det var sgu en LORTEFILM!

Det eneste der i min vildeste fantasi skulle få mig til at overveje at give den 2 stjerner, det skulle være dens faktisk udemærkede politiske indslag, samt at den faktisk er rimelig psykologisk korrekt lavet, der hvor landsbyen bliver brændt ned. (tror jeg da)

Filmen er i hvert fald IKKE lavet til filmseere som mig, med ekstrem konkret tankegang, samt manglende evne til at tænke abstrakt/underlig.

Ja, når folk siger at filmen er rystende, så kan jeg give dem 100 % ret! Aldrig har 179 kroner været så rystende spildt!
Gå og se