Giv mig bogen!

6.0
Dette er absolut David Finchers bedste film siden 90'erne. Panic Room faldt ikke i god jord hos mig og Zodiac har jeg aldrig taget mig tid til at sætte mig ind i (ved godt det er en skam, men den tid vil komme). Men 'TCCoBB' er en fabelagtig fortælling, en magisk historie og levende billeder der suger én ind i lærredet.

Jeg har ikke set Cate Blanchett spille bedre i nogen anden film og har en tilbøjelighed til at sige det samme om Brad Pitts levering.

De både ældre og yngre versioner af Blanchett og Pitt har krævet et kæmpe arbejde af de to skuespillere, der med præstationerne i denne film, absolut slår sig fast som to af Hollywoods bedste af slagsen. Ikke at det kommer som den store overraskelse for nogen, men ser man dem i denne film, er det som at se skuespil leveret til et hidtil uprøvet niveau.

Jeg er vild med den magiske historie, der af mange sammenlignes med plottet bag en film som Forest Gump, hvilket jeg godt kan følge. Flere gensyn med TCCoBB skal endeligt bevise om den med rette kan leve op til denne sammenligning. En væsentlig forskel er dog den langt mere eventyrsagtige fortællestil i TCCoBB.

På højde med Forest Gump eller ej, The Curious Case of Benjamin Button er et "must-see" og den fortjener så absolut at løbe med en stribe Oscars til februar.

Denne film kan få selv de barskeste fyre til at blive bløde i knæene og de mest poppede tøser til at fremstå med en IQ på over 100. Fortællingen og historien har så meget nerve og intensitet, og er samtidig så gribende, at man føler sig klogere på livet efter at have set den. Netop sådan en ægte filmoplevelse bør være.

Man får simpelthen lyst til at skrige til lærredet, at man vil have fat i 'dagbogen' så man selv kan læse erindringerne igen og igen.
Benjamin Buttons forunderlige liv