En smule langtrukken

3.0
Den lød rigtig spændende. Men jeg må indrømme at jeg kedede mig godt nok. Jo selve historien er da ganske spændende. den har en masse budskaber, og skuespillet er også ganske udemærket. Men filmen mangler altså noget mere spænding og aktion. Denne film har brug for aktion for at fungere, men det mangler der.
Den er også noget indviklet. Man befinder sig en masse steder i verdenen, og filmens scener virker ikke altid færdige, der en ny scene kommer. Den kommer heller ikke rigtig igennemmed sine budskaber. Den vil fortælle os så meget, at filmen sempelthen ikke når at uddybe dem som den skal. Den havde måske fungeret bedre, hvis man havde valgt at såtere nogle af budskaberne fra, og uddybet de andre.

Men man må gi' Leo DiCaprio, at han er talentfuld og han ved hvad han laver. Han rammer sin rolles personlighed rigtig godt, og fårstår at sætte sig ind i filmens siturationer. Jeg må indrømme at Russel Crove irreterede mig grufulgt i sin rolle, men det betyder vel, at han har gjord sit arbejde rigtigt, for man skal vel blive lidt irreterered på hans rolle.

Mange vil nok synes at filmen er rigtig god, men jeg var noget skuffet.
Body of Lies