Fin film, fremragene skuespil.

4.0
Da det kom frem, at Kate Winslet og Leonardo DiCaprio igen var sammen på film, kunne alle Titanic-elskere ikke tale om andet. Men trods af deres genforening, har filmen ikke noget som helst med Titanic at gøre.

Derimod er dette en historie om et parforhold, der udenpå ligner det perfekte, men bag facaden er det noget helt andet.

Filmen har efter min mening mange problemer. Jeg synes det hele går så stærkt i starten, hvor vi allerede får hele filmens handling. Derefter bliver filmen meget stillestående. Det er næsten hele starten man for igen den næste time af filmen. Det er faktisk først de sidste 40 min der sker noget nyt.
Det er rigtig synd, for filmen vil fortælle så mange ting, og et rigtig godt budskab om at alt ikke er så perfekt som det ser ud til. Men jeg blev meget skuffet over slutningen. Den er sempelthen bare lavet fuldstændig forkert, og slet ikke gør som den skal.

Men man kan heller ikke kun sige negative ting om denne film, for man skal ikke undervurdere Sam Mendes og hans store talent indenfor film. Han er nemlig en af de få instruktører, der kan have en film, der både kan røre os mens man også kan grine af dens indpakkede humor.
Den er også godt lavet. Den har rigtig flotte kostumer, der passer rigtig godt til den tid vi befinder os i. Enlig også ganske godt filmen, selvom jeg blev lidt svimmel af en scene i en skov.

Men der er ingen tvivl om, at filmen bæres af et af de bedste casts i lang tid.
Kate Winslet spiller April, og levere en fantastisk præsentation (som hun ofte gør) Det hun levere i denne film, er uden tvivl pris-værdigt, og forstår godt hun vandt en Golden Globe for rollen. Hun blev som mange ved, jo nomineret til en Oscar, for Bedste Kvindelige Hovedrolle for The Reader. Og hvis hun er bedre i den film, kan jeg ikke vente med, at se hende i den film, for hun er ganske enkelt superb i denne her.
Leonardos præsentation i filmen er bestemt også værd at nævne. Han er ligesom Kate også kendt for at levere godt skuespil, og denne film er ikke nogen undtagelse.
Han blev desværre ikke nomineret til meget, da han har befundet sig i et år, fyldt med gode præsentationer, men levere det bedste og mest modne skuespil han nogensinde har leveret.
Men til gengæld blev Michael Shannon nomineret til en Oscar. Han gør det godt i de små 10 min han medvirker.

Den er svær at dømme. For selvom den har mange skønne scener og godt skuespil, irriterede den slutning mig så meget, at det kun må bliver 4 stjerner her fra. Jeg havde personligt store forventninger til filmen, og de gik bare ikke i opfyldelse. Desværre.
Revolutionary Road