THE ULTIMATE HORROR MOVIE!

5.0
Uden tvivl det bedste remake i lang tid. Ikke siden Michael Bay og Marcus Nispel lavede et remake af klassikeren "The texas chainsaw massacre" har en gyserfilm været så skrækindjagende og frygtindgydende som denne.

Jason er tilbage, og han er blevet hurtigere, større og mere grufuld end i de tidligere film. Desuden er dødscenerne iscenesat perfekt, og skuffer hellere ikke en eneste gang.

Jeg må sige at denne film, uden tvivl, er det bedste bud, på en stabil og scary film, hvis man er til ægte gys. Effekterne er blændende, den visuelle side er fenæmonal og lydsporet er velovervejet og nervepirrende.
Jeg opfatter Marcus Nispel som fremtidens horror instruktør, og jeg må sige, at han bestemt ikke skuffer ved dette fantastiske remake af fredag den 13.

Skuespillet er desuden også ret godt, og ligger et godt stykke over middel. Især Derek Mears, som spiller Jason, spiller sin rolle med glans. Han er sandsynligvis den bedste Jason siden Richard Brooker, som indtog rollen som Jason i 1982.

Alt i alt er "Friday The 13th" et glimrende, nej fenæmonalt remake af de 3 første film!! Og den lever bestemt op til de forrige film i serien.

Derfor får Fredag den 13. 5 store, frygtindgydende og knivstikkende stjerner herfra.
Fredag den 13.