Unge, irriterende, irrelevante...

1.0
Så kom endelig tiden hvor man fik set den dybt kritiserede Rich Kids, nu hvor TV2 pøser sendetiden væk en fredag aften på denne film. Med alt den kritik der har været skal det højst være min tid den spilder, og ikke mine penge.

Og - hvor er den jammerlig. Fra første til sidste sekundt. SÅ rige og så ligeglade at man tørrer sæden af fingrene med pengesedler. Opsat! Filmens præmis kan vel koges ned på én sætning: Rige unge har det også, åh, så hårdt. Og så leverer man dét budskab med amatørskuespillere, krampagtige små budgetter, fjollet musikvideopræget klippestil og absolut ingen realitetssans.

Men hvad handler det egentlig om? Mon ikke Regner Grasten kan svare. Det handler om at sælge biografbilletter til almene teenager der vil drømme sig væk et par timer, og identificerer sig med unge i de højere klasser. Dem som aldrig skal sidde i en HT-bus, men må nøjes med VIP treatment, store biler og utømmelige kreditkort.

Historien om de unge i nordsjællands high society der bliver skrottet af deres forældre føles unægteligt irrelevant. Personligt ville jeg hellere se en indsigtsfuld film om omsorgssvigt på Nørrebro.

(Prøv lidt filmblog: http://sekundet.blogspot.com/)
Rich Kids