Ærgeligt!

2.0
Jeg synes det er så synd, at filmen ikke er blevet bedre end den er!

Edie Sedwicks livshistorie er både interessant og tragisk, og kunne have skabt et rigtig godt manuskript. Samtidig har filmen fået en både smuk og glimrende skuespillerinde i hovedrollen (Sienna Miller) Faktisk kunne filmen have været blevet rigtig god, men det er den desværre ikke!

Vi kommer slet ikke tæt nok på Edie i filmen, og derfor fik jeg svært ved at få medlidenhed med hende. Vi for ikke ret meget at vide om hendes fortid. Filmen starter med et kort klip af hende før hun tager til NY, og efter det er ligesom hun bare er der. Ingen svar på hvordan eller hvorfor, og det gør den lidt forvirrende. Alt i filmen sker vildt hurtigt. Man når knapt nok at sluge første scene før næste kommer, og det gør at den bliver forvirrende, kedelig, og faktisk også lidt langtrukken på trods af, at den kun varer 1 time og 20 min. Først til slutningen blev jeg lidt grebet af filmen, men det er bare ikke nok kun at interessere publikum når det bliver alvorligt!

Ikke at man kan bebrejde Sienna Miller. Hun gør det faktisk ganske godt, og løfter filmen så godt hun kan. Men på grund af manuskriptet når hun aldrig at vise hvor talentfuld hun er. Hun får ikke en stor chance for at gå helt i dybden på Edie. Også Guy Pearce er okay, selvom jeg ikke kan fordrage hans rolle. Til gænggæld bliver jeg lidt skuffet over Hayden Christensens præsentation, men ellers okay skuespil.

Filmen får en stjerne for en glimrende Sienna Miller, og en stjerne for en fin slutning (Hvilken også er Millers fortjeneste)

2 stjerner til Factory Girl, men havde man udnyttet Edies historie nok, kunne den have fået meget højere karakter!
Factory Girl