Tøf, tøf - tøf tøf tøf.....

3.0
Jeg må indrømme at jeg har et svagt punkt for Rob Cohens The Fast & The Furious. - Men en uformel tilgang til sit eget stof, forstår den at sælge sit primitive, farverige univers så overbevisende at det siden hen nærmest er blevet et kulturbegreb.
Og så havde Cohen en svaghed for den ægte vare... Jovist der er CGI baserede biljagter, men også den klassiske stil: Det store karosseri der kastes op i luften hvorefter det forsøger at synkronisere sig med asfalten, alt optaget i slowmotion. Ægte stunts.

Men så glad for sit arbejde har Justin Lin ikke været med denne fjerde fortsættelse. Det hamrer derudaf i højt, højt tempo, men fravrister sig konsekvent det afslørende totalbillede der kan påvise hvor hurtigt de rent faktisk kører. Respekten for biljagten mangler ligesom. Og så Har Lin på ingen må den ferme forståelse for den mytologiske bil-kultur som Cohen demonstrerede.

Jovist det er sjovt, uforpligtende og et studie i one-liners og tykke klicheer. - Men Fast & Furious er mere interesseret i at fortælle en historie end, at sælge sin motorfetisch kultur.

(check min filmblog: http://sekundet.blogspot.com/)
Fast & Furious