Firewall uden ild

3.0
Denne thriller bliver til en lidt halvsløv omgang, hvilket er trist i betragtning af, hvor mange gode kræfter, der er med.

Ford kører sin "leading man" noget på rutinen, mens Paul Bettany aldrig rigtigt bliver en cool skurk med styr på tingene. Virginia Madsen lægger noget mere hjerte i sit spil, men får aldrig lov af plottet til at blive mere end den skræmte husmor, som den stærke helt skal redde og beskytte. Lokalpatriotisk kan man glæde sig over, at Nicolaj Coster-Waldau faktisk gør en god figur overfor så garvede folk som Ford, Bettany og Madsen, men ellers gode folk som Robert Foster, Robert Patrick og Alan Arkin er helt spildte i deres respektive roller. Mary Lynn Rajskub lægger lidt mere i sin rolle, selv om hun har meget svært ved at lægge Chloe O'Brien fra 24 bag sig.

Det undrer også såre, hvorfor filmen har fået titlen "Firewall", når den aldrig beskæftiger sig med en af slagsen. Reelt falsk varedeklaration, især når thriller-delen ellers er forholdsvis mainstream og set lavet med mere nerve og mere spændende handling mange gange.

Ikke en skidt film, men desværre helt forglemmelig. Reelt er det kun de mange store navne på rollelisten, der kan give denne film opmærksomhed. Sporene i plottet er ikke videre originale eller interessante. Af samme årsag havner filmen i bås med film som Hostage eller Panic Room, der har retning mod noget interessant, som de aldrig formår at indfrie.
Firewall