WOOOOOW!!! med X

6.0
Da jeg havde snakket med min kære y-ekspedient inde i Koldingstorcenters stereo omkring hvor MEGA fed hun synes X-men origins: Wolverine var, kunne jeg virkelig ikke vente med at se.
Jeg havde i virkeligheden nok forventet at blive skuffet, da filmen jo er lidt lang havde jeg forestillet mig den nogle gange ville have for langsomt tempo med alle mulige kedsommelige forklaringer.

Men der er dømt seriøst fed action fra start til slut!? Det er virkelig et Adranalin kick'ende tempo, og der er ikke 2min hvor det ikke bare er "BAM BAM BAM!"

Jeg synes også virkelig at skuespille præsentationerne er helt i tops!
Hugh Jackman spiller hovedrollen, Wolverine, og han gør det helt formidabelt, kunne helt ærligt ikke forestille mig en der var bedre.
Will.i.am, nok bedst kendt som medlem fra "the black eyed peas" gør det virkelig også overraskende godt!
Min y-person i filmen spilles dog af Ryan Reynolds som jeg virkelig synes er en formidabel skuespilller, men også hans rolle i denne film? WOW! elsk på den!

Jeg vil foreslå alle som elsker en god action film om at gå ind og se den her, fordi det er virkelig noget af det fedeste jeg har set i længere tid, den har virkelig mange forskellige elementer i, filmen bliver aldrig kedelig og man får virkelig ALT forklaret, man mærker ikke en gang hvor lang filmen er? pludselig er det bare BAM færdig!? og man sidder bare og tænker: noooo!
Glæder mig helt ubeskriveligt til den kommer på dvd? tror sgu den skal være en del af min filmsamling på min ipod;D

X-Men Origins: Wolverine