Braindead, bedre kan det ikke beskrives

4.0
Braindead var en af de fim Peter Jackson lavede INDEN ringenes herre, hvilket der er mange der er overraskede over(Ihvertfald da vi så den nede i klubben og jeg fortalte hvem der havde lavet den) Men den er ligeså genial som ringenes herre, måske mere!? -selvom disse 2 film selvføgelig aldrig ville kunne sammenlignes.

Braindead er filmens titel, og filmen er virkelig også ekstremt braindead!
Det er ikke en film hvor man skal sidde og forvente en klog, intelligent humor, men derimod en humor der er så genial plat at det sjældent er set bedre!

Filmen indeholder masser af blod og afhuggede legemsdele, humoren er derfor også en ret "ond" humor, for man kan ikke lade vær med at grine hvergang nogle dør eller noget i den stil.

Filmen er jo efterhånden gammel, og da den blev lavet havde den et ret lavt budget, hvilket gør at effekterne efterhånden ser MEGA dårlige ud, og ELSK på det!
Det gør ligesom filmen bliver end tand bedre og en tand sjovere af alle effekterne.

Jeg vil også sige, jeg har aldrig set en overzombie (dog kan man sige at i "land of the dead" er der en af zombierne som føre de andre hen til menneskene og er en del klogere) men i denne film får man da virkelig en overzombie at se!? og jeg må indrømme, aldrig havde jeg forestillet mig en overzombie ville få et så hysterisk morsomt og gennemtænkt udseende.

Braindead er en film som virkelig vil kunne blive grint af i mange år, handlingen, humoren, splatteren er genial og det er en film hvor man bare acceptere de alt for dårlige effekter.

SE den!!?! (den koster 25kr i Stereo Studio, så det er ikke de store cash man skal punge ud med, den er så billig den ikke er værd at stjæle, medmindre du vil virke sølle og fattig)
Braindead