det hele handler om fokus...

4.0
Alex er en ejendomsmægler som har haft en række nedture, så tilværelsen, efter hans mening, bare ikke er den bedste længere.
han giver ikke sin datter den store opmærksomhed, faktisk ingen, og han viser heller ikke den store kærlighed til hans kæreste som elsker ham.
En dag hvor det hele er ved at gå galt taber han sin kaffe med mælk i skødet på sig selv mens han køre, han dør af dette bil uheld.
Han kommer med i et quiz show som bogstaveligt talt gælder om liv eller død, han skal igennem en række opgaver og få sorte og hvide kugler, hvis røret med sort først ryger over dør han, hvis det er det hvide vender han tilbage med livet i behold.

Jeg synes virkelig filmen er noget af det mest grineren, anden har virkelig bare lavet en film som kunne have været et stand-up, hvis i har set hans shows burde i vide hvad jeg mener.

Samtidig synes jeg der er noget smukt og meningsfuldt i filmen, faktisk er der den samme pointe som i hans mesterværk af et stand-up show, "Tal for dig selv". Livet handler om fokus.
Man kan vælge at kigge på den sorte og negative side, men man kan også vælge at kigge på den hvide og positive side, det er helt op til en selv.

Anden prøver at fortælle og lære os en masse på en sjov måde, men han ved ikke helt hvordan han skal fortælle det, så det hele bliver lidt underligt, men det er dog stadig en aF DE bedre film.

*Spoilers*

Et af de smukkeste øjeblikke i filmen er nok der hvor han sidder i blandt de sorte kugler, mana kan se på ham at han ved han har tabt selvom han har livet i behold, kameraet zoomer ligeså stille ud og alt bliver hvidt.
Sorte Kugler