Røvfuld i metermål!

6.0
Drop de triste anmeldelser, dette er ikke en dokumentarisk afgangsfilm fra filmskolen eller et medie-projekt fra Københavns Universitet eller anden fesen produktion!

Schwarzenegger er tilbage hårdt steroidpumpet, -i høj muskelføring som vi kender ham, - og denne gang sammen med bon-kammerat Bale-'Batman' som John Connor.

Schwarzenegger og Bale sendes frem i tiden for at forhindre den første Terminator i at blive sendt tilbage i tiden for at dræbe Sarah Connor.
Det siger sig selv, at der er stokkeprygl for alle pengene, når Skynet skal nedkæmpes. Terminators i diverse modeller mejes da også ned for åbent tæppe i kaskader af glødende metalfragmenter. Der skal køres rå mængder af metalaffald til genbrugspladsen efter disse slag.
Skynet har heller ikke ligget på den lade side: Sarah Conner er klonet som mand/maskine i Worthingtons rolle som overfladisk empatisk hjælper, men menneskekødædende Terminator.
Filmen har det hele -damer, biler, motorcykler og et soundtrack der sidder lige i nosserne.

Der er smæk for skillingen, og der deles død ud til højre og venstre. Røven sidder på kanten af biografsædet, og filmen kunne godt vare en time længere!
Terminator Salvation