Drag me to hell... again and again!?

5.0
Først synes jeg handlingen lød sådan lidt nederen, og det sikkert bare var endnu en omgang makværk inden for gysergenren, men jeg tjekkede scope ud og så hvad folk havde skrevet, og blev overrasket - på den gode måde. derefter gik jeg ind og så traileren og besluttede mig for at tage ind at se den(i vejle, den køre ikke i Kolding) og det fortryder jeg ikke.

Det er seriøst en af de fedeste gysere jeg har set!? handlingen er for det første mega fed, og de chok man får der inde er så store at det er helt ubeskriveligt, og du får dem bare så tit, og man kan mærke at man virkelig har gjort noget ud af filmen, og ikke bare har lavet en film bare for chokkenes skyld, ligesom fx "the messengers"

Igennem hele filmen, fra start til slut, sidder man fastspændt til sin stol, lammet af spænding. Samtidig er det fedt at der er en sort humor igennem hele filmen.
Jeg må indrømme at efter hvert chok sad jeg og grinte af glæde, længe siden har jeg fået så store choks, nok egentlig aldrig, og aldrig så mange gange i streg, ja det var en sand fornøjelse at se "drag me to hell" og jeg forlod biografenen pumpet af et adranalin kick baseret på spænding!?

filmen var langt mere end køreturen og de 80kr værd!?
Drag Me to Hell