Rørende film der går realistisk på ungdommen

5.0
Det er nu 3år siden jeg sidst så filmen, sidst jeg så den var i 2006, på det tidspunkt var jeg13 år gammel, lille og uskyldig.. nu, 3år senere hvor jeg er 16 og jeg ligeså filmen igår giver den mig en helt anden oplevelse end før i tiden.
Jo den var barsk da jeg så den som 13årig, men da man så det virkede den urealistisk for mig, det virkede ikke som noget jeg nogensinde ville gøre, nu er min mening en helt anden.

Jeg kan kende nogle af situationerne, forældrene der ikke forstår de unges sexliv, der måske er lidt vildere end det burde være? problemet er at de voksne ikke tænker på at deres børn vokser op med sex, i reklamer, på film, og når folk snakker om det, sex er noget man hurtigt kender til, og alle ved jo at sex er dejligt... så hvorfor ikke bare gøre det?
Der er også det med at tøserne straks prøver at ødelægge deres venindes tidligere liv pga. en lille bagatel, som slet ikke var det de troede. Når først man i min alder har gjort en fejl som veninderne ikke kan accepteres, bliver man en udstødt, selvfølgelig er vi ikke alle så hårde mod de udstødte som i filmen, men pointen er stortset det samme.

Mange voksne der ser filmen vil nok ikke kunne forstå det, og vil nok aldrig få sig selv til at tro at "deres lille datter på 16 ligger og giver en fyr blow efter en date" men sådan er virkeligheden, den har bare forandret sig en del siden de var unge, og tingene handler om hvor man er placeret i det sociale, og det handler om sex.

Efter at have set filmen igen, jeg går stadig rundt med en følelse af at være blevet rørt, der var noget genkendeligt i det, følte at jeg forstod, ja faktisk alle pigerne i filmen? og følte at det er som det er, de voksne forstår ingenting, simpelthen fordi de ikke forfatter hvor indviklet ungdommen er idag.

synes det er en film man burde se i skolen, det burde stå i loven.xD
Råzone