Fuldstændig fantastisk!

6.0
Du har der efterhånden været mange hårde indlæg om denne film, så nu synes jeg, at det er på tide at der kommer et lidt mere possitivt indlæg om filmen :-)

Og helt personligt, synes jeg, at The Reader var en helt vild god oplevelse.

Jeg læste bogen for ca. 2 år siden, og da den kom i biografen vidste jeg, at jeg SKULLE se den, og den overgik alle mine forventninger.

Jeg var grebet af filmen fra den begynde til den sluttede.
Den tager bogen vigtige budskaber og dialoger op, og ligesom i bogen bliver vi nærmest tvunget til at sætte os ind i en forbudt affære og føle fortåelse for Hanna, selvom hun har gjordt noget forfærdeligt.

Kate Winslet er helt perfekt i rollen som Hanna, og passer helt til Hannas beskrivelse i bogen. Hun rammer tonerne helt rigtigt og hun formod at ramme en masse føleser i mig.

Også David Kross er rigtig god som den unge Michael (formår dog ikke at overgå Winslet) selvom han er lidt for gammel som den 15-årig efter min mening.
Genneralt er det en rigtig velspillet film, og Stephen (instuktøren) har gjordt sig umage med at skabe plads til alle rollerne.

Der er uden tvivl mange nøgenscener, men det er der jo også i bogen, og jeg tror, at mange vil finde de mange scener (der faktisk er meget realistiske) noget vulgære. Men hvis man ser bag om de mange sexscener, finder man efter min mening en unik og modig kærlighedshistorie.

Men alt respekt til dem, der ikke kan lide filmen, det er jo det der gør film så unikke. Man er jo ikke tvunget til at kunne lide dem, men efter min mening, er det en rørerne, velspillet, flot og helt igennem fantstisk film :)
The Reader