Filmnørden anmelder Tømmermænd I Vegas

4.0
Historien er simpel og minder om et afsnit af Entourage for tabere. Doug skal giftes om to dage og tre af hans venner tager ham med til Las Vegas for at holde polterabend. Dagen efter vågner de op med dommedags-tømmermænd, en fuldstændigt udbombet hotelsuite, en tiger på badeværelset og en baby. De kan intet huske, men hvad værre er, så mangler Doug. Herefter går den vilde tømmermands-jagt på brudgommen, men jo længere de tre venner graver ned i nattens glemte strabadser, jo mere forfærdede bliver de.

Det er meget let, at fortælle om Tømmermænd I Vegas virker eller ej, for det gør den. Du får det du forventer og griner en hel del undervejs. Det mere interessante spørgsmål er: hvorfor virker den? Og det spørgsmål er der en række svar på.

1. Blackout
Man ser drengene stå på toppen af et hotel i Vegas og skåle for den kommende nats fest og farver. I næste klip ser man dem vågne dagen efter. Du oplever med andre ord ikke selve natten. Dermed bliver du sat i samme situation som filmens hovedroller. Det er en fed vinkel på historien, der gør at man konstant er spændt på hvad der nu sker.

2. Skuespillerne
Selvom Tømmermænd I Vegas har stort set ukendte navne på rollelisten, så har de fundet fire gutter, der passer perfekt til rollerne. Det er svært at bedømme om de spiller godt, men de er i hvert fald både troværdige og charmerende.

3. Gode jokes
Komedier som denne er oftest afhængige af velskreven dialog og også her vinder Tømmermænd I Vegas gode point.

4. Ingen platheder
Den største faldgrube for tidens komedier er, at de bliver for platte. I et forsøg på at ramme den laveste, gennemsnitlige fællesnævner, forfalder de til ligegyldig slapstick og overdreven fokus på kropslige funktioner. Her holder Tømmermænd I Vegas sig i skindet og selvom der sker mange sindssyge ting, så bliver den aldrig hysterisk eller dum.

Når alt dette er sagt, så er Tømmermænd I Vegas stadig lidt ligesom en power-druktur. Det er ustyrligt morsomt mens det står på, men når der er gået lidt tid og du ser tilbage på oplevelsen, så virker den ikke helt så fantastisk og de moralske tømmermænd melder sig... men det kan jo være lige meget, for det var sjovt mens det stod på.

Filmnørdens karakter:
God og sjov uden overraskelser

http://www.filmnoerden.com/
Tømmermænd I Vegas