Årets film

6.0
Fantastisk film. Elsker hvordan Tarantino fylder scenerne med lang dialog der så helt pludeselig eksploderer i et orgie a volds scener. De lange dialoger er ikke bare udfyldning som I Death Proof (der absolut ingen mening havde), her fortæller de så meget om karaktererne og til dels om hvad der er i vente, det er så godt skruget sammen at man sidder og knuger mave for man ved at helt pludselig får man det hele smidt i hovedet. Her kan især filmens åbning og scenen i café'en nævnes. Billedere er brutale og humoren er der heller ikke lagt skjul på. Der er mange Sergio Leone henvisninger og musikken som altid i Tarantinos film er fuldkommen, det er en fryd at se.

Stort bifald til Tarantino for at havde indspillet filmen på karaterernes orginale sprog, elsker hvordan engelsk, tysk og fransk blandes sammen her, det gør filmens handling så meget mere troværdig (ja til trods for filmens stil og slutning)

Fantatisk skuepil især fra Christoph Waltz som den sleske jøde jæger, den gude skønne Melanie Laurent og Til Schweiger som psykotisk nazi dræber.
Inglourious Basterds