Mærkelig

3.0
Man læser mange af de andres anmeldelser og stiller spørgsmålet om man har set den samme film.

Det eneste positive man kan sige er at den har et spændende tema, den er anderledes og man kunne meget vel tænke sig at en del af handlingen kunne være virkeligt.

Men selve filmen er ikke ret godt skruet sammen, den er mærkelig og der er så mange ting som ikke hænger sammen. Plottet er ikke særlig godt gennemtænkt, den er forvirrende men allerværst er vel at den ikke rigtig når ind til en selv om den har et tema man kunne have spillet meget mere på og som virkelig kunne være trængt dybt dybt ind. Det formår de desværre ikke. I stedet går man ud af biografen med et ord i tankerne - MÆRKELIG (og ikke på den gode måde). Var man så underholdt? - til dels, men aldrig rigtig, man sidder hele tiden og håber på at den vender til noget bedre og at den sidste halvdel eller slutningen bliver bedre end resten af filmen, men desværre.

3 stjerner er måske lidt højt sat (2,5 ville være retfærdigt), men gives for temaet, flotte billeder og det at man i det mindste prøvede at lave en fuldstændig anderledes sci-fi film.
District 9